Potřebujete poradit s nákupem, dodací lhůtou, nebo správnou velikostí? Zavolejte na +420 733 531 518, nebo napište na info@jadbergwomen.cz. Monča nebo Ivča Vás rády uslyší.

Nová kolekce Babí léto

Ahoj, moje milé kamarádko, mám tady pro Tebe novou kolekci "Babí Léto"!

S radostí Ti představuji naši novou kolekci Babí léto, která je stvořená pro všechny holky, které dokáží ocenit kvalitní krejčovinu, perfektní a vymazlené střihy, úžasné materiály a nádherné ženské siluety. Všechny kousky této kolekce jsme pro Tebe s láskou a péčí vytvořili v naší rodinné dílně na Moravě a kladla jsme důraz, abych zvýraznila naši ženskou energii. Můžeš se tedy spolehnout na to, že každý kousek je skutečný originál a nikde jinde ho nenajdeš!

foto do blogu-1200x500-babi leto1

Když mluvíme o naší kolekci, musím zdůraznit, že jsme kladli obrovský důraz na výběr materiálů. Dámské tričko Yoko z Modalu a je tak jemné a příjemné na dotek, že ho nebudeš chtít sundat. A co teprve naše lněné košile a halenky! Len je naprosto úžasný materiál, který nejenže krásně vypadá, ale také skvěle dýchá a přirozeně chladí, takže i v horkých dnech se budeš cítit svěže.

Nové tencelové košile a halenky jsou dalším klenotem této kolekce. Tencel je materiál, který Tě doslova obejme svou jemností a zároveň je neuvěřitelně odolný. A pokud hledáš něco opravdu elegantního, určitě oceníš naši novou oblekovou vestu a široké kalhoty New York, které jsou perfektní volbou pro jakoukoliv příležitost, kdy chceš zazářit ⭐. Nesmím zapomenout na nové autorské sukně s potisky z naší tiskařské dílny, které dodají Tvému outfitu šmrnc, nebo na elegantní trička Maui z bambusového materiálu, která jsou nejen stylová, ale i šetrná k Tvojí pokožce a přírodě.
 

800x600-foto do blogu-24-newyork 800x600-foto do blogu-24-tencel-bonnie


A pozor, letos poprvé máme v nabídce i něco opravdu výjimečného – dámskou pouzdrovou sukni se zvířecím vzorem Savannah. Tento jedinečný kousek dodá Tvému šatníku špetku odvážného stylu a elegance, která zaručeně přitáhne pozornost.

Výhody organických materiálů jako je len, tencel a modal jsou nepřehlédnutelné. Tyto materiály jsou nejen ekologické, ale také funkční – skvěle odvádí vlhkost, jsou prodyšné a velmi příjemné na nošení. Navíc se vyznačují dlouhou životností, takže Tvoje oblíbené kousky budou vypadat skvěle i po několika sezónách.

🌞 Léto bude letos dlouhé, takže se nemusíš obávat, že bys naše kousky nevynosila. A protože jsou nadčasové, budeš se v nich cítit skvěle nejen letos, ale i v příštích letech. Pokud tedy hledáš něco jedinečného, co Ti zaručí obdivné pohledy, naše dámské trička, košile, oblekové vesty, kalhoty a sukně jsou přesně tím, co potřebuješ. Vím o čem mluvím, protože spousta našich spokojených zákaznic nám píše jak je zastavují lidé na ulici a chválí jim oblečení od nás.

800x600-foto do clanku-savannah 800x600-foto do clanku-bily alskar


Hned teď vyraz do světa za dobrodružstvím v naší nové kolekci Babí léto a objev kouzlo, které Ti přinese nejen radost z nošení, ale i pocit výjimečnosti! 🖤 Tvoje módní návrhářka, Monča.

 

Novinky z kolekce Babí léto najdete zde.

 

handmade-modni atelier-big