Potřebujete poradit s nákupem, dodací lhůtou, nebo správnou velikostí? Zavolejte na +420 733 531 518, nebo napište na info@jadbergwomen.cz. Monča nebo Ivča Vás rády uslyší.

Šaty dámské - Must have kousek

Dámské Šaty: Luxus, Který Si Zamiluješ!

Ahoj kamarádko! Hledáš něco, co ti zaručí wow efekt, a přitom se budeš cítit pohodlně a sebevědomě? Tak to jsi na správné adrese. Naše dámské šaty z rodinné dílny na Moravě jsou přesně to, co potřebuješ do svého šatníku. Vyrábíme je s láskou, precizností a velkou dávkou rozvernosti, aby každý Tvůj den byl výjimečný.

foto do blogu-1200x500-24-saty241

 

Kvalitní Krejčovina a Střihy pro Bohyně
Naše šaty jsou opravdový poklad. Každý kousek je ušitý s maximální pečlivostí, aby ti perfektně padnul a zdůraznil tvou krásu. Střihy, které si sami vytváříme, vylepšují postavu a vykouzlí ti úžasnou siluetu. Ať už hledáš lehké letní šaty nebo elegantní dámské šaty české výroby, máme pro tebe to pravé.

Luxusní materiál Modal: Tvá Druhá Kůže navíc ekologická a udržitelná
Materiál našich šatů je jednoduše top! Modal je měkký jako sen, prodyšný a příjemný na dotek. Je to perfektní materiál pro horké letní dny, protože skvěle absorbuje pot a rychle schne. Navíc je ekologický, takže s každým nákupem našich šatů děláš něco dobrého i pro naši krásnou planetu Zemi. Mimochodem, věděla si, že se vůbec neví kdy a jak název “Země” vznikl, taky to byla pro mě novinka.

Originál, Který Nikde Jinde Nenajdeš
V našem věku už chceme vypadat jinak jak každá druhá, proto jsou naše šaty unikátní, stejně jako Ty! Každý model je originál, navržený s láskou a pečlivostí. A nejlepší na tom je, že nemusíš složitě přemýšlet, jak je kombinovat. Stačí si je obléct a jsi připravená vyrazit! Když k nim přidáš náš široký pásek, který taky vyrábíme, získáš extra šmrnc a super outfit pro Tvá dobrodružství.

800x600-foto do blogu-24-saty1 800x600-foto do blogu-24-saty2

Kombinace a Doplňky
Naše šaty jsou parťák na každou příležitost. Na léto jsou jako stvořené – lehké letní šaty Tě příjemně ochladí a když bude večer chladněji, stačí přes ně přehodit sáčko-například naše Cindy, stylové sáčko do pasu.. Doporučuji šaty kombinovat s jemnými doplňky, jako jsou minimalistické náušnice a náramky, nebo výrazné a zajímavé náhrdelníky.. A co se botiček týče? Pohodlné sandály na den a elegantní lodičky na večer – oboje bude vypadat skvěle a pokud to chceš vzít na sportovno, tak doporučuji nízké bílé tenisky.

Dámský Šaty: Nejvíc Ženský Kousek, Který Musíš Mít
Dámské šaty jsou prostě must-have. Nic ti nedodá takovou dávku ženskosti, enerfie a elegance. V našich šatech se budeš cítit jako královna každého dne. Ať už si vybereš dlouhé letní šaty na procházku po pláži nebo elegantní kousek na slavnostní událost, garantuji Ti, že budeš za krásku.

Naše Kouzelné Kolekce:

- Lehké Letní Šaty: Ideální pro horké dny, kdy chceš být v pohodě a vypadat skvěle.

- Nejkrásnější Letní Šaty: Šaty, které ti zaručí, že budeš středem pozornosti.

- Dlouhé Letní Šaty: Pro večerní romantiku nebo letní párty.

800x600-foto do blogu-24-saty3 800x600-foto do blogu-24-saty4

 

Připravila sem si pro Tebe ještě pár tipů jak nosit ikonické Malé černé
Malé černé šaty jsou ikonickým kouskem, který by určitě neměl chybět v tvém šatníku. Jsou univerzální, elegantní a vždy trendy. Jak je tedy nosit? Začni s výběrem správného střihu, který lichotí tvé postavě. Pro zdůraznění pasu můžeš zvolit šaty s přiléhavým střihem nebo přidat tenký pásek-naše Beverly se dají v zadním díle nastavit páskem. Na formální příležitosti je kombinuj s elegantními lodičkami a decentními šperky, jako jsou perly nebo jemné náušnice. Pro méně formální akce můžeš přidat džínovou bundu a baleríny nebo kotníkové boty. V chladnějších dnech doplň šaty stylovým sakem nebo kabátem. A nezapomeň na výraznou kabelku, která dodá tvému outfitu osobitý nádech. Malé černé šaty jsou skutečně plátno, na kterém můžeš vykreslit jakýkoliv styl - od minimalistického až po extravagantní.


A proč by sis měla pořídit Dámské Šaty od jadbergwomen?

Naše dámské šaty nejsou jen oblečení, jsou to kousky, které ti dodají pocit výjimečnosti a radosti. Navíc jsou naše nejkrásnější dámské šaty pečlivě vyrobené z ekologických a recyklovaných materiálů,  etickou výrobou s minimálním dopadem na životní prostředí a rozhodně Tě udělají krásnou a sebevědomou. Vyzkoušej a uvidíš sama, úspěch zaručen.

S láskou,

Tvoje módní návrhářka Monča z Jadbergwomen.

handmade-modni atelier-big